- Öncelikle bu linkten Uygulama Ayarlarına gidiyoruz.
- Ardından söz konusu uygulamanın yanındaki Düzenleye tıklıyoruz.
- Daha sonra Benim adıma paylaşımda bulunma seçeneğinin yanındaki çarpı işaretine tıklıyoruz.
Artık bu uygulama bizim adımıza paylaşım yapamayacaktır. Fakat verilerime istediği zaman erişme gibi izinleri kalabilir. Eğer bunları da kaldırmak istiyorsanız aynı yerden uygulamayı kaldır seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.
Peki başkalarının paylaştıklarını görmek istemiyorsam?
Bunun için de yapacağımız işlem çok basit. Ana sayfanızda bu tür bir paylaşımı bulup aşağıdaki resimde kırmızı dikdörtgen içine alan seçeneğe tıklıyoruz.
Eğer bunlar işinize yaradıysa hemen paylaşın, paylaşın ki arkadaşlarınız da bunlardan haberi olsun.







0 yorum:
Yorum Gönder